Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2021, 18:39
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Vysekaný Thor Bjornsson sa chce pobiť s Loganom Paulom. Výškový rozdiel vraj neprekáža, možno by bol problém len s váhou

Vysekaný Thor Bjornsson sa chce pobiť s Loganom Paulom. Výškový rozdiel vraj neprekáža, možno by bol problém len s váhou
Zdroj: Getty Images/Victor Chavez
NEWS LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Po zápase s Eddiem Hallom si Thor Bjornsson vie predstaviť, že by sa pobil v boxerskom ringu s Loganom Paulom.

Nie tak dávno vážil Thor Bjornsson vyše 205 kilogramov a pravidelne vyhrával súťaže o najsilnejšieho muža sveta. Uprostred pandémie si však uvedomil, že vo svojej novej boxerskej kariére nebude potrebovať obrovskú váhu, ale skôr obratnosť, a tak sa vysekal na 155 kilogramov čistých svalov, informuje Ladbible.

Odporúčané
The Mountain sa v ringu pobije s Eddiem Hallom, ktorého rekord v mŕtvom ťahu prekonal s váhou 501 kg The Mountain sa v ringu pobije s Eddiem Hallom, ktorého rekord v mŕtvom ťahu prekonal s váhou 501 kg 4. mája 2020, 18:52

Bjornssona v septembri čaká boxerský súboj s Eddiem Hallom, ktorý bol dlhé roky jeho hlavným rivalom v súťažiach strongmanov, ale tentoraz sa obaja nechali nahovoriť na exhibičný zápas v boxe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Statný športovec, ktorého môžeš poznať ako Horu z Game of Thrones, najnovšie v živom vysielaní porozprával o tom, ako chce Eddieho poraziť a že mu nezáleží na tom, či ho knokautuje alebo nad ním zvíťazí po rozhodnutí rozhodcov na konci zápasu.

Okrem toho okomentoval aj zápasy bratov youtuberov Logana a Jaka Paulovcov. So starším bratom Loganom by sa veľmi rád pobil, keď na svojej boxerskej ceste odstaví práve Eddieho Halla.

„Logan Paul sa pobil s Floydom Mayweatherom, a pritom bol medzi nimi výškový aj váhový rozdiel,“ skonštatoval Bjornsson.

„Logan má 188 centimetrov, ja mám 205 centimetrov, takže si myslím, že je medzi nami podobný výškový rozdiel ako medzi Floydom a Loganom, ale pravdepodobne oveľa väčší váhový rozdiel. Ale ak by so mnou chcel bojovať, nepovedal by som nie,“ poznamenal bývalý strongman.

Domov
Zdieľať
Diskusia