Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2021, 13:16
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

62-ročná Slovenka bodla manžela nožom do hlavy. Podozrievala ho z nevery

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Obvinenej za uvedený skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až tri roky.

Trest odňatia slobody hrozí 62-ročnej žene z Novák, ktorá vraj svojho manžela bodla nožom do hlavy. Nováčanku policajti obvinili z prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom v utorok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.


„Podľa doterajších zistení mala obvinená v jednom z bytov v Novákoch po predchádzajúcej hádke a podozrení z údajnej nevery manžela bodnúť do zadnej časti temena hlavy. Napadnutý muž mal v tom čase sedieť na gauči,“ opísali policajti.

Odporúčané
František Imrecze vypovedá, že mu Jozef Brhel doplácal 200-tisíc ročne k platu na pokyn Roberta Kaliňáka František Imrecze vypovedá, že mu Jozef Brhel doplácal 200-tisíc ročne k platu na pokyn Roberta Kaliňáka 6. júla 2021, 10:31


Žena údajne svojmu mužovi spôsobila reznú ranu, ktorá si vyžiadala lekárske ošetrenie s predpokladanou dĺžkou narušenia bežného spôsobu života nad sedem dní.


„Privolaní policajti v zmysle zákona útočníčku zadržali a umiestnili do policajnej cely. Obvinenej za uvedený skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až tri roky,“ dodala polícia.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia