Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2021, 19:59
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Koľko si pýta Zuzana Plačková za reklamu na Instagrame? Za storku 1 500 eur, za mesiac zarobí viac než 100 000

OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzana Plačková sa netají tým, že ročne zarobí niekoľko stoviek tisíc eur. Okrem toho, že má úspešný instagramový profil, zároveň predáva množstvo produktov pod svojou vlastnou značkou.

Zuzanu Plačkovú sleduje na Instagrame viac ako 750-tisíc ľudí, je tak pravdepodobne najsledovanejšou Slovenkou na tejto sociálnej sieti, ktorá nemá aj medzinárodný presah (s výnimkou Česka). Aj preto si môže za komerčný priestor na svojom profile pýtať veľa peňazí. V rádiu Európa 2 prezradila, že za jeden miznúci príbeh, ktorý si môžu sledovatelia pozrieť 24 hodín, si pýta 1 500 eur bez DPH. 

Už skôr vysvetľovala, že sumu postupne zvyšuje, pretože jej chodí príliš veľa ponúk. Zároveň klientov upozorňuje, že nie každému sa môže spolupráca vyplatiť. Sama promuje len produkty a služby, ktoré mala možnosť vyskúšať, a najviac komerčného priestoru venuje sama sebe, resp. svojej značke. Pod tou neustále vymýšľa nové produkty a rozširuje rad oblečenia, doplnkov stravy a podobne. Netají sa ani tým, že si mesačne dokáže zarobiť viac ako 100-tisíc eur. 

Okrem instagramových príbehov ponúka aj priestor pre klientov v rámci klasických nemiznúcich príspevkov. Tie stoja od 5- do 10-tisíc eur, prezradila v rádiu. 

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Portál Topky upozornil aj na jej vysvetľujúcu a zároveň svojskú motivačnú reč, v ktorej sledovateľom odkazuje, že všetko, čím sa dnes môže na Instagrame pochváliť, získala svojou cieľavedomosťou a priebojnosťou. 

„Nesedela som doma na riti, ale pracovala a nečakala som na to, aby mi padali pečené holuby z neba. Pokiaľ budeš sedieť doma na riti a hejtovať, rozoberať druhých úspešných ľudí, nikdy sa im nevyrovnáš. Preto začnite na sebe makať a robte niečo okrem pri***aných rečí. Venujte svoju energiu do svojho rozvoja a podnikania,“ povedala Zuzana Plačková.

Domov
Zdieľať
Diskusia