Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 14:23
Čas čítania 0:51
Richard Bonde

Na influencerskej párty ležal medzi tancujúcimi ľuďmi zviazaný a omámený lev. Ochranári zvierat sa búria

Na influencerskej párty ležal medzi tancujúcimi ľuďmi zviazaný a omámený lev. Ochranári zvierat sa búria
Zdroj: Pexels/David Dibert/volně k užití
NEWS TÝRANIE ZVIERAT
Uložiť Uložené

Všetci si párty užívali, len chúďa zviera veľmi nie.

Ochranárka zvierat Syed Hassanová dostala od svojej kamarátky video z influencerskej párty, na ktorom bol okrem ľudí zachytený aj divý lev. Ležal na gauči, vyzeral ako omámený a po dôkladnejšej analýze si všimla, že bol zviazaný a mal odrezané pazúry.

Odporúčané
Muž v Novom Meste nad Váhom dostrieľal československého vlčiaka, ktorého venčil jeho pán. Aký trest mu hrozí? Muž v Novom Meste nad Váhom dostrieľal československého vlčiaka, ktorého venčil jeho pán. Aký trest mu hrozí? 11. mája 2021, 21:06

Influencerská párty sa konala v Pakistane túto sobotu, v stredu o kurióznom prípade týrania zvieraťa informoval portál Vice News, ktorému Hassanová prezradila podrobnosti o celej podivuhodnej situácii. Video totiž dostala od kamarátky – influencerky Susan Khanovej.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VICE Asia (@viceasia)

„Je mi neskutočne ľúto, keď vidím ľudí, ako si užívajú pohľad na zviazané a omámené zviera,“ povedala ochranárka Syed Hassanová pre magazín Vice News. „Zo záznamov je zrejmé, že lev je zviazaný a niekto mu bolestivo odstránil pazúry,“ dodala.

Hassanová pracuje ako ochranárka zvierat už viac ako tri roky. „Videla som ľudí v Pakistane, ako chytajú divé mačkovité šelmy a ukazujú ich na verejnosti aj na sociálnych sieťach.“ V tejto krajine sú totiž podobné praktiky so zvieratami týchto druhov bežné a na povolenia treba iba minimálne poplatky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadia Hussain Khan (@nadiahussain_khan)

Influencerka Khanová sa k prípadu napriek viacerým výzvam sledovateľov, ktorých má na Tiktoku vyše 80-tisíc, nevyjadrila. Videá uverejnila iba ako príbeh, takže po dvadsiatich štyroch hodinách automaticky zmizli.

Domov
Zdieľať
Diskusia