Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2016, 16:02
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek Barbora Bakošová

Barbora Bakošová si vyskúšala letné športy. Trúfol by si si na wakeboard či paddleboard aj ty? (Reportáž)

REFRESHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Leto je tu a s ním sú bezpochyby spojené aj športové aktivity.

Pre mnohých leto predstavuje najkrajšie obdobie v roku. Školy sú zavreté a študentom zostáva veľa voľného času na rôzne voľnočasové aktivity. Medzi ne nepochybne patria aj športové aktivity, ktorých výber sa práve v letných mesiacoch obohatí aj o vodné, či plážové športy. Letným športom bude venovaná aj dnešná reportáž, v ktorej si naša moderátorka Barbora Bakošová vyskúšala na bratislavskom Wakelakeu po prvýkrát v živote wakeboarding. Okrem iného sa postavila aj na stále populárnejší paddleboard  a zahrala si plážový volejbal. Na Wakelake sa dá toho cez leto robiť ale oveľa viac. O všetkom sa dozvieš vo videu nižšie.

Veríme, že ťa naša reportáž inšpirovala a niektoré z týchto aktivít si v lete vyskúšaš aj ty. Ak sa rozhodneš navštíviť Wakelake, môžeš si lahnúť aj na našu Refresher posteľ. Stačí, že sa na nej odfotíš a na net zavesíš fotku s hashtagom #refresherpostel. Tak čo, vidíme sa? 

Barbora Bakošová si vyskúšala letné športy. Trúfol by si si na wakeboard či paddleboard aj ty? (Reportáž)
Späť
Zdieľať
Diskusia