Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2016, 18:07
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

PornHub spúšťa sekciu pre VR headsety! Zážitok z filmov pre dospelých dostane nový rozmer

TECH PORNHUB VIRTUÁLNA REALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Populárny web PornHub prichádza s ďalším geniálnym nápadom. Vďaka jeho novej sekcii budeme môcť pozerať pohlcujúce, až 360-stupňové videá.

VR headsety, alebo inými slovami zariadenia umožňujúce zažiť alternatívnu realitu, ktorá je tvorená buď vo virtuálnom prostredí počítačov alebo vďaka kamerám, zažívajú v poslednom období obrovský rozmach. A aj keď na ich vývoj a výrobu pristúpilo niekoľko populárnych výrobcov vrátane HTC, Samsungu či Sony, rozhodujúci je stále iba dostupný obsah, teda to, čo vďaka ich možnostiam môžeme konzumovať. Ide však o úplne nový trhový segment, teda aj o úplne nový typ produktov a to zase otvára možnosti pre tvorcov prvého obsahu, pretože sa z VR headsetov čoskoro stane ďalších veľký fenomén modernej digitálnej éry poskytujúci hraniu hier alebo pozeraniu filmov úplne nový rozmer. A túto jedinečnú príležitosť samozrejme vycítilo aj kreatívne marketingové oddelenie obľúbeného webu PornHub, ktorý teraz prispôsobuje svoju ponuku ďalšiemu veľkému trendu, a preto prináša sekciu, kde si môžu návštevníci zgustnúť na 360-stupňových video záberoch. Stačí si zaobstarať headset, prihlásiť sa alebo vytvoriť profil a prístup do VR sekcie nadobudnete úplne zdarma. Ambiciózny projekt spustil PornHub v spolupráci s obchodom BaDoink, ktorý nie je v tejto brandži žiadnym nováčikom. Jeho pôsobenie sa tiež zameriava na porno priemysel, pretože ponúka filmy pre dospelých vo virtuálnej realite. Pokiaľ vás zaujíma viac, nižšie si môžete pozrieť reklamné video s fascinujúcimi pocitmi "prvých používateľov" tohto naozaj svetového nápadu.

Anketa:
Čo povieš na kombináciu PornHubu a virtuálnej reality?
Lepší nápad snáď ani neexistuje
Hlúposť
Lepší nápad snáď ani neexistuje
86 %
835 Hlasov
Hlúposť
14 %
140 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia