Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2015, 20:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Michael Fassbender je Steve Jobs ako nik pred ním, čo dokazuje trailer plný geniality a sebectva

FILMY A SERIÁLY STEVE JOBS
Uložiť Uložené

Scenár od Arona Sorkina a réžia v podaní Dannyho Boyla? Aký dobrý ten nový film o Jobsovi vlastne bude? To vám napovie atmosférický trailer s výbušným Fassbenderom ako Jobsom.

Štipka humoru, skvelá gradácia, citlivá práca s kamerou, úžasný Fassbender, a pre znalcov života Steva Jobsa aj omnoho lepší trailer, než pravdepodobne celý film s Ashtonom Kutcherom. Aspoň tak to vnímam ja, keďže pána, ktorého stvárni Michael Fassbender v hlavnej úlohe (snáď zapracoval na prízvuku), nesmierne obdivujem a častokrát v ňom aj hľadám inšpiráciu. Rovnako ako milióny ďalších, ktorých uchvátil revolucionár, génius, designový a marketingový odborník, odhodlaný a neúnavný pracovník, a inokedy zase výkonný riaditeľ dvoch obrovských spoločností. 

Film sa zameria na obdobie jeho začiatočných úspechov, možno aj na vzťah so Stevom Wozniakom, jeho slávnu garáž, ale najmä na jeho najväčšie vzostupy a pády, jeho návrat do Applu po 12 rokoch a následne aj faktu, že firmu vybudoval doslovne z popola na vrchol. Celé sa to ale má odohrať v 3 scénach ukazujúc jeho najvýznamnejšie produkty. Je teda skutočne otázne, ako to bude vo finále vyzerať. Réžiu má na starosti Danny Boyle (127 hodín, Trance, Trainspotting...) a scenár napísal skvelý Aaron Sorkin (Moneyball, Newsroom, The Social Network). Snímka sa dočká českej a slovenskej premiéry 12. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia