Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2015, 11:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V novom traileri pre Furious 7 loví Statham Diesela, Walkera a ich rodinu

FILMY A SERIÁLY FURIOUS 7 PAUL WALKER VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Rýchli a zbesilí sa konečne naučili lietať na autách!

Prvý trailer na Furious 7 vzbudil nemalý záujem. Niet sa čomu čudovať. Paul Walker je už viac než rok po smrti a séria sa nenávratne vydala do vôd science funny fiction, keďže jej akcia je skôr smiešna, než autentická. To nám však nevadí, pretože sa pri nej občas bavíme a máme rádi postavy, ktoré nám prinášajú na plátno také hviezdy, ako Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham či Ludacris. Nový Super Bowlový trailer pre Furious 7 odhaľuje ďalšiu akciu a útok na rodinu Doma (Vin). Niekto opäť zomrie, pár áut znova vybuchne a pár dievčat uroní v kine slzu za Walkera. 

Domov tím sa bude chcieť pomstiť za vraždu Hana, naopak Ian Shaw (Jason Statham) pôjde po našom obľúbenom tíme aj naďalej (to on zabil Hana). Smrť jeho brata ho rozhodne nenechala chladným. Tešiť sa môžeme na súboj The Rocka práve so Stathanom a taktiež iné pästné súboje.

V novom traileri pre Furious 7 loví Statham Diesela, Walkera a ich rodinu

Furious 7 bude celkom možno posledným dielom série, o tom ale rozhodnú najmä herci, hoci Universal by určite točil rád aj naďalej. Do siedmej časti sa vracia aj postava Lucasa Blacka (Sean Boswell) z Tokyo Drift. Ani jemu nebude ľahostajná smrť priateľa Hana. Okrem neho uvidíme starú známu partiu v podaní hercov, ako Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Jordana Brewster, Ronda Rousey, Djimon Hounsou, Tony Jaa. Paul Walker by mal mať natočených väčšinu svojich scén, zvyšok sa dorobilo pomocou CGI a jeho brata, ktorý sa na neho podobá. V kinách od 2. apríla 2015. Pre ďalšie informácie, fotky a videá sledujte Filmkult.

V novom traileri pre Furious 7 loví Statham Diesela, Walkera a ich rodinu

V novom traileri pre Furious 7 loví Statham Diesela, Walkera a ich rodinu
Späť
Zdieľať
Diskusia