Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2014, 12:50
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

adidas predstavil v Las Vegas oficiálne technológiu Boost

ŠPORT ADIDAS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Derrickove nové tenisky D Rose 5 od adidas sme ti na niekoľkých fotkách predstavili už pred pár dňami, no okrem nich sa toho v basketbalovej sekcii adidas dialo za posledné

adidas predstavil v Las Vegas oficiálne technológiu Boost

Derrickove nové tenisky D Rose 5 od adidas sme ti na niekoľkých fotkách predstavili už pred pár dňami, no okrem nich sa toho v basketbalovej sekcii adidas dialo za posledné dni ešte oveľa viac. Na palubovky NBA sa totiž už onedlho odstanú Crazylight tenisky s technológiou Boost, ktorá sa tak dočkala aj vlastnej párty pred pár dňami v Las Vegas. V MGM Grand Garden Arena si tak okrem predstavenia modelov mohli v rámci Boost Your Game odskúšať tieto tenisky aj bežní ľudia a novinári spolu so špeciálnymi hosťami ako Marcus Smart, Joakim Noah, Jeff Teague, Arron Afflalo, Tim Hardaway Jr. alebo Jrue Holiday na pripravenom ihrisku spolu s basketbalovým košom. Nižšie tak sleduj krátke video, ktoré rekapituluje celé podujatie.

Domov
Zdieľať
Diskusia