Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2021, 15:37
Čas čítania 0:37
Richard Bonde TASR

Zuzana Čaputová naďalej odmieta spochybňovanie očkovania. Fico a Pellegrini však dobrovoľnú vakcináciu nepovažujú za nezodpovednú

NEWS KORONAVÍRUS POLITICI
Uložiť Uložené

Opozícia sa voči názoru prezidentky postavila čelom.

Prezidentka Zuzana Čaputová vyzvala politikov, aby sa k problematike očkovania proti ochoreniu covid-19 postavili zodpovedne. Šéfovia strán Smer-SD a Hlas-SD Robert Fico a Peter Pellegrini však tvrdia, že očkovať by sa mali iba tí, ktorí to chcú. Podľa nich je tento názor dostatočne zodpovedný.

Tomáš Drucker, šéf mimoparlamentnej strany Dobrá voľba, však vyjadrenie opozičných lídrov kritizuje. Podľa neho je najvyšší čas, aby sa aj oni stali príkladom pre Slovensko a dali sa zaočkovať pred kamerami.

Odporúčané
Lengvarský: Spúšťame očkovanie proti koronavírusu v ambulanciách všeobecných lekárov a u pediatrov Lengvarský: Spúšťame očkovanie proti koronavírusu v ambulanciách všeobecných lekárov a u pediatrov 24. júna 2021, 11:20
Domov
Zdieľať
Diskusia