Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 10:47
Čas čítania 0:44
Kamila Šebestová

Populárne streamerky začali simulovať lízanie ucha v jogových legínach. Twitch ich zablokoval

NEWS TWITCH
Uložiť Uložené

Prevádzkovatelia Twitchu zablokovali Kaitlyn Amouranth Siragusu a Jenelle Indiefoxx Dagres pre nevhodný obsah.

Twitch v posledných dňoch zaznamenal nový trend. Niektoré streamerky začali imitovať lízanie ucha v jogových legínach. Na kanáli ASMR evidovali okamžitý nárast fanúšikov. Dve najpopulárnejšie streamerky, ktoré začali s touto kontroverznou aktivitou, sú Amouranth Siragusa a Jenelle Indiefoxx Dagres.

Prevádzkovatelia Twitchu ich však zablokovali, keďže tento obsah nebol v súlade s ich pravidlami. Po tom, ako kontent musel z Twitchu odísť, najpopulárnejším kanálom v ASMR kategórii sa stal Marine Mammal Rescue channel, ktorý streamuje starostlivosť o zranené tulene. 

Twitch dlhší čas streamerky s erotickým obsahom nezakazoval, ohradil sa so slovami, že „byť sexy nie je proti pravidlám“. Jeho prevádzkovatelia najskôr streamerky obhajovali; tvrdili, že nemôžu proti nikomu zakročiť na základe jeho atraktivity. Imitovanie zvuku lízania ucha v kombinácii s jogovými legínami však bolo z nejakého dôvodu už proti pravidlám Twitchu. Tentoraz streamerky zrejme zašli priďaleko. 

Ťažko však povedať, či zablokovanie na Twitchi reálne uškodí ich popularite. Vo veľkom totiž fungujú na iných sociálnych sieťach, ako Onlyfans, Twitter alebo Instagram. Amouranth napísala po zablokovaní na Twitchi provokačný tweet: „Na Onlyfanse už po hodine alebo dvoch 587 nových subov.“  

Odporúčané
Na olympijských hrách bude prvýkrát súťažiť transrodová športovkyňa. Jej účasť vyvolala vlnu protestov ženských vzpieračiek Na olympijských hrách bude prvýkrát súťažiť transrodová športovkyňa. Jej účasť vyvolala vlnu protestov ženských vzpieračiek 21. júna 2021, 7:48
Domov
Zdieľať
Diskusia