Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. júna 2021, 20:09
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Momu nahnevala Veronika Ostrihoňová. Zdehonestovala ju vraj na Instagrame, ale chcela ju ako hostku do relácie

NEWS INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Martina Horňáková na poslednú chvíľu zrušila svoju účasť v relácii Silná zostava pre dehonestujúce Instagram stories od jej moderátorky.

Televízna relácia Silná zostava na RTVS vyvolala najväčší rozruch pred pár mesiacmi, keď do nej prijala pozvanie Dominika Cibulková a debatovalo sa o cestovaní počas pandémie. 


Tentoraz malo byť témou Silnej zostavy influencerstvo ako živobytie. Tvorcovia relácie chceli ako hostku pozvať známu youtuberku Martinu Horňákovú alias Momu, ktorá podľa vlastných slov mala výhrady k niektorým témam, o ktorých sa malo diskutovať, ale povedala si, že pozvanie aj tak prijme.

MOMA, Silná zostava
Zdroj: Martina Horňáková/Youtube

Moma vo videu spomína, že sa jej nepáčil prístup moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a komičky Simony Salátovej už v čase, keď v médiách rezonovala kauza s Dominikou Cibulkovou, ale na účasť sa dala nahovoriť, aby poskytla svoj pohľad na vec.

Nakoniec však Moma svoju účasť v relácii zrušila. V novom vlogu na Youtube teraz vysvetlila, že pár dní pred natáčaním si otvorila stories moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej na Instagrame, v ktorých podľa jej názoru zosmiešňovala a dehonestovala práve influencerov.


Ostrihoňová sa influencerov pýtala, či jej vedia zohnať špeciálne kódy na krajšie počasie, keď svoje kódy neustále zdieľajú na základe spoluprác so značkami, a v nasledujúcej story svoju fotku okomentovala hashtagom #bíríl. Hashtag #bereal pritom používa práve Moma, čo vzala osobne a účasť v šou urýchlene zrušila.

Odporúčané
Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák 17. júna 2021, 17:32

Vo videu vysvetľuje, že sa neplánovala zúčastniť na nakrúcaní šou, ktorej moderátorka otvorene a verejne opovrhuje influencermi, a v tomto prípade prostredníctvom parodického hashtagu vraj aj priamo ňou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia