Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 12:16
Čas čítania 0:45
Richard Bonde

Najdrahšie meme ako NFT. Originál „Doge“ meme vydražili za 4 milióny dolárov

Najdrahšie meme ako NFT. Originál „Doge“ meme vydražili za 4 milióny dolárov
Zdroj: FLickr/Дмитрий Шустов/volně k užití
NEWS KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Majiteľka a autorka fotografie z predaja originálu fotky svojho psa inkasovala približne 3,3 milióna eur.

Originálna podoba meme s legendárnym psom Doge sa v piatok predala na online aukcii za viac ako 4 milióny dolárov (približne 3,3 milióna eur). V histórii obchodovania s NFT je fotka psa položkou s najvyššou aukčnou ponukou. Informoval o tom portál NBC News.

Odporúčané
Za cenu tenisiek som si odrazu mohol kúpiť byt v Bratislave. Tomáš má zbierku virtuálnych kartičiek NBA za milióny eur (Rozhovor) Za cenu tenisiek som si odrazu mohol kúpiť byt v Bratislave. Tomáš má zbierku virtuálnych kartičiek NBA za milióny eur (Rozhovor) 2. mája 2021, 12:30

Piatkový predaj NFT s natešeným shiba inu pozdvihol rekordnú cenu za predaj mémového obrázka z doterajších 600-tisíc dolárov za Nyan Cat na viac ako 4 milióny. Okrem toho, že je to rekordná cena za meme, je to aj rekordná ponuka, ktorá bola kedy ponúknutá v aukcii za predaj jediného NFT.

Domov
Zdieľať
Diskusia