Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2021, 13:06
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Pavol Rusko už nemá prelepené oči a výrazne schudol. Na súde dnes počúval výpoveď bývalého bosa sýkorovcov Borbélyho

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Pavol Rusko sa postavil pred bratislavský súd, kde dnes vypovedá viacero svedkov z prostredia mafiánskych skupín aj osôb, ktoré boli pri zrode televízie Markíza.

Pavol Rusko zahodil vatové náplasti z očí a výrazne schudol. Takto sa prezentoval v bratislavskej súdnej sieni, kde čelí obžalobe z prípravy vraždy Sylvie Klausovej-Volzovej, ktorú si údajne objednal. Rusko pritom pred niekoľkými mesiacmi tvrdil, že mu pri behu neznámy páchateľ oblial oči kyselinou, po čom sa na súd dostavil s očami prelepenými vatou.

Odporúčané
Mafiánsky boss Sýkorovcov Borbély mieri na slobodu. Okresný súd v Trnave ho podmienečne prepustil Mafiánsky boss Sýkorovcov Borbély mieri na slobodu. Okresný súd v Trnave ho podmienečne prepustil 19. februára 2020, 11:18

Proces s bývalým riaditeľom TV Markíza Pavlom Ruskom je na Okresnom súde Bratislava II, kde dnes vypovedal bývalý bos mafiánskej skupiny sýkorovcov František Borbély. Ten súdu povedal, že priamo nikdy nepočul žiadne informácie o príprave vraždy Sylvie Klausovej-Volzovej, z ktorej je Rusko obvinený.

Pavol Rusko
Zdroj: TASR/Ivan Kríž
Domov
Zdieľať
Diskusia