Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 15:03
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Šeliga si uťahuje z Pellegriniho s krovinorezom: Hlas má vyše 20 percent, tak, reku, skúsim aj ja

POLITIKA PETER PELLEGRINI POLITICI
Uložiť Uložené

Juraj Šeliga trávi víkend v záhrade, a tak sa rozhodol sparodovať Petra Pellegriniho.

Sociálne siete slovenských politikov sa pravidelne plnia fotografiami z parlamentu, konferencií či stretnutí s vysokopostavenými funkcionármi. Občas však svojich fanúšikov prekvapia momentkou z bežnej činnosti zo záhrady či domu, v čom sa najviac vyžíva predseda momentálne najsilnejšej politickej strany podľa prieskumov.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Šéf Hlasu Peter Pellegrini minulý rok pobavil internet fotografiou s krovinorezom, a tak teraz reaguje člen Za ľudí Juraj Šeliga. V príspevku na svojom profile na Facebooku pridal fotku zo záhrady, kde sa s ochrannými okuliarmi zbavuje vysokej trávy práve krovinorezom ako Pellegrini.

Šeliga, Pellegrini
Zdroj: Facebook/Juraj Šeliga/Peter Pellegrini

Už v predchádzajúcom príspevku pritom fanúšikov informoval, že cez víkend vycestoval domov na Oravu, kde sa chystá sadiť stromy a postarať sa o záhradu. K fotke s krovinorezom pridal takýto komentár: „Pelle s krovinorezom robí vyše 20 %, tak, reku, skúsim.“ 

Všetkým následne zaprial peknú sobotu, ale neodpustil si ani zopár hashtagov, ktorými narážal na hlášku Roberta Fica z tlačovej konferencie „tak sa to robí, do psej matere“. Napokon skonštatoval, že zábava musí byť, a pridal označenie svojej politickej strany Za ľudí, kde momentálne prebieha mocenský boj o líderskú pozíciu. 


Mimochodom, samotný Juraj Šeliga mal byť kompromisným kandidátom na nového predsedu strany Za ľudí, ktorého podľa vlastných slov navrhovala súčasná predsedníčka Veronika Remišová, ale tento návrh zatiaľ medzi členmi strany neuspel.

Domov
Zdieľať
Diskusia