Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 8:12
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

„Cítim sa ako totálna troska.“ Kim Kardashian s plačom priznala, že Kanye West si po svojom boku zaslúži niekoho iného

„Cítim sa ako totálna troska.“ Kim Kardashian s plačom priznala, že Kanye West si po svojom boku zaslúži niekoho iného
Zdroj: Pierre Suu/Getty Images
NEWS KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Reality šou Keeping Up with the Kardashian sa po 20 sériách blíži ku koncu.

Kim Kardashian sa snažila udržať manželstvo s Kanyem Westom, no napokon kapitulovala, keď si sama priznala, že ho nedokáže podporovať tak, ako by si zaslúžil.

Emotívne priznanie sa objavilo v predposlednej epizóde reality šou Keeping Up with the Kardashians, ktorá po dvadsiatich sériách ukončí svoje pôsobenie na televíznych obrazovkách už 10. júna, informuje The Independent. 

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Na otázky svojich sestier Kendall a Kylie najskôr Kim reagovala zmierlivo, keď vysvetľovala, že dvojica sa momentálne neháda, pretože aj vzájomná komunikácia je komplikovaná. V obývačke síce Kim udržala emócie na uzde, ale v spálni neskôr priznala, že takto ďalej nedokáže fungovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia