Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. júna 2021, 21:06
Čas čítania 0:47
Kamila Šebestová

Video: Amerického šerifa napadlo lietajúce dildo. Pripevnili ho na dron

NEWS SEXUÁLNE POMÔCKY
Uložiť Uložené

„Nenechám sa zastrašiť,“ reagoval na tento incident šerif Gonzáles, ktorý ho rozhodne nezobral s humorom.

 Amerického šerifa Manuela Gonzálesa počas jeho predvolebnej kampane na starostu „napadlo“ lietajúce dildo pripevnené na drone. Išlo pravdepodobne o antikampaň alebo žart. Lietajúce dildo pripevnené na drone prerušilo šerifa práve v momente, keď odpovedal na otázku z publika. Diváci sa po tom, čo zbadali sexuálnu hračku, začali nervózne smiať. 

Majiteľ priestoru, kde mal Manuel Gonzáles predvolebnú kampaň, potom podľa portálu Vice News dildo odchytil. Po incidente vzniesli obvinenie voči 24-ročnému Kaelanovi Ashbymu Dreyerovi, ktorý sa prezradil, keď začal biť Gonzálesa po rukách, aby mu zobral dron s dildom. 

Šerif Gonzáles však incident nezobral s humorom. Naopak, obvinil Dreyera z toho, že sa pokúšal zničiť jeho predvolebnú kampaň. „Nenechám sa zastrašiť,“ reagoval na incident Gonzáles.

Zatiaľ nie je jasné, kto presne útok zorganizoval. Vyzerá to však na politický súboj. Manuel Gonzáles obvinil zo zosnovania tohto kanadského žartíka svojho politického súpera Tima Kellera. Ten však akúkoľvek účasť na plánovaní diskreditácie Gonzálesa odmieta. Kellerov PR manažér označil útok dildom za drzý a nevyspelý. 

„Odsudzujeme takéto spôsoby a vyzývame obyvateľov, aby sa v tomto politickom súboji správali k sebe s úctou,“ dodala Kellerova kancelária.

Odporúčané
Objednala si rezeň. Doniesli jej však uterák vypražený v trojobale Objednala si rezeň. Doniesli jej však uterák vypražený v trojobale 3. júna 2021, 19:12
Domov
Zdieľať
Diskusia