Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 16:25
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

VIDEO: Slovák ničil na cintoríne všetko, čo mu prišlo do cesty. Juan sa pokúsil vysvetliť, čo sa stalo

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

13-ročný Juan bol vraj opitý. Jeho otec tvrdí, že je pripravený uhradiť akékoľvek škody.

Na internete sa objavilo video, kde mladý muž ničí na cintoríne všetko, čo mu príde do cesty. Skáče z hrobu na hrob a kope do kvetináčov. K incidentu došlo v obci Kunova Teplica pri Rožňave, kde TV JOJ hlavného aktéra videa vyhľadala, aby sa ho s odstupom krátkeho času opýtala, ako svoju agresiu vníma. Zistili, že ide len o 13-ročného Juana, ktorý sa snaží svoje nevhodné správanie obhájiť aj tým, že bol pod vplyvom alkoholu. 

„Ja to všetko ľutujem, lebo my sme tam boli opití, ako neboli sme až takí opití, ale dosť. Dačo nám bolo a začali sme rozbíjať a nebol som tam sám,“ povedal pre TV JOJ mladý Juan.

Vďaka iniciatíve starostky obce sa už prípadom začala zaoberať aj polícia, ktorá v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin hanobenia miesta posledného odpočinku. Otec výtržníka televízii povedal, že je ochotný uhradiť všetky škody, ktoré opitý mladík spôsobil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia