Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. mája 2021, 8:43
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Rytmus spomína na začiatky tanca a rapu na Slovensku. Pozval si legendy Fredyho Ayisiho & Tonyho Moisésa

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj nový diel seriálu Mŕtve archívy píšťanských architektov, v ktorom sa Rytmus vracia k nikdy nezverejneným záberom zo svojej minulosti.

Rytmus stretol na svojej ceste za úspechom množstvo inšpiratívnych ľudí, ktorí ho posúvali a formovali až do súčasnej podoby. Medzi nimi sú aj dve legendy – Fredy Ayisi a Tony Moisés, s ktorými sa stretol v čase, keď ešte nevedel, že chce byť raperom. Rytmusova cesta k hudbe viedla cez tanec, ktorý mu však dal oveľa viac ako len pohybové skúsenosti. 

„Fredy Ayisi a Tony Moisés aka Fredys Dance Group, ďalšia z veľmi dôležitých etáp mojej kariéry. Človek, ktorý mi dal možnosť ukázať talent na veľkom pódiu v telke. Povýšiť môj schodík a ďalší level šoubiznisu na profi úroveň, prizerať sa, ako sa robia veľké projekty a cestovať na vystúpenia v období 1994/95,“ povedal k novému dielu série Mŕtve archívy píšťanských architektov. 

Sériu vytvoril s cieľom odprezentovať fanúšikom čo najviac nezverejneného materiálu, ktorý nazbieral pri tvorbe dokumentárneho filmu Tempos. 

Odporúčané
Zayo odmieta drogy, chce jazdiť Benzom. Počúvaj banger Nayson Zayo odmieta drogy, chce jazdiť Benzom. Počúvaj banger Nayson 31. mája 2021, 6:41

Okrem iného sme už mali možnosť vidieť, ako to vyzeralo počas natáčania prvých videoklipov Kontrafaktu, ale aj Rytmusov prvý kontakt s rapom a s ľuďmi, ktorí k nemu mali v tom čase veľmi blízko. 

Keďže sa Rytmus kvôli natáčaniu stretol s dvomi legendami vo svojom odbore, využil to naplno a výsledkom je až hodinová epizóda. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia