Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2021, 21:35
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Lučanského telo vykopali a spopolnili, presný dôvod je neznámy

NEWS MILAN LUČANSKÝ
Uložiť Uložené

Psychológ, ktorého oslovila TV Markíza, sa domnieva, že rodina takto chcela dať za tragickou udalosťou definitívnu bodku. Zároveň budú mať k hrobke zosnulého bližšie.

Telo Milana Lučanského nedávno vykopali z hrobu v Štrbe a po exhumácii presunuli do Martina. Informuje o tom TV Markíza, pričom dodáva, že konkrétny dôvod tohto konania nie je známy. Podľa odborníkov nejde o štandardný krok vzhľadom na to, že od pohrebu uplynulo už niekoľko mesiacov. Psychológ dodáva, že môže ísť aj o snahu dať za tragickou udalosťou poslednú bodku, pretože práve spopolnenie je častým spôsobom, ako sa pozostalí vyrovnávajú s odchodom blízkeho človeka. 

Zároveň existuje aj praktický dôvod, keďže teraz bude mať pozostalá rodina bližšie k miestu posledného odpočinku bývalého policajného prezidenta. 

Milan Lučanský sa na konci roka 2020 pokúsil vo väzbe o samovraždu. Následkom zranení, ktoré si sám spôsobil, neskôr zomrel. Obvinený bol v rámci akcie Judáš. 

Odporúčané
Lučanský vraj rozdával úplatky v kauze, v ktorej sa mali angažovať aj Fico s Kováčikom, tvrdí svedok Lučanský vraj rozdával úplatky v kauze, v ktorej sa mali angažovať aj Fico s Kováčikom, tvrdí svedok 15. februára 2021, 21:34

Aj komisia ministerstva spravodlivosti uzavrela prípad ako samovraždu, vyšetrovanie však pokračuje.

Medzičasom sa objavilo viacero svedeckých výpovedí, v ktorých spolupracujúci obvinení opisujú, ako sa Milan Lučanský údajne podieľal na trestnej činnosti. Lučanský vraj rozdával úplatky v kauze Eco Invest, v ktorej sa podľa všetkého angažovali aj Robert Fico s bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom.

Domov
Zdieľať
Diskusia