Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2021, 15:10
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Fico: Vladimír Pčolinský a bývalý šéf NAKA môžu skončiť ako Lučanský

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Predseda Smeru zorganizoval netradične v nedeľu tlačovú konferenciu s kontroverzným názvom. Opäť bojuje za prepustenie „svojich“ ľudí z väzby.

Robert Fico tvrdí, že Igor Matovič v januári 2021 vypovedal ešte ako predseda vlády a priznal, že sa opakovane stretával s Bernardom Slobodníkom.

Šéf Smeru to vyhlásil na tlačovej konferencii, počas ktorej uviedol, že súčasná koalícia vytvorila „systém likvidácie opozície“, ktorého súčasťou majú byť spolupracujúci obvinení vrátane Ľudovíta Makóa a Borisa Beňu. 

„Tento systém fungoval najmä preto, že NAKA cez operatívcov polície pripravovala udavačov a hovorila im, čo majú presne hovoriť,“ tvrdí Robert Fico. 

Odporúčané
Boris Kollár: Mária Kolíková odo mňa dostala kvetinky. Na tajnom stretnutí v SIS sa Matovič neriešil Boris Kollár: Mária Kolíková odo mňa dostala kvetinky. Na tajnom stretnutí v SIS sa Matovič neriešil 23. mája 2021, 14:01

„Chcem vyzvať pána Zuriana, aby sa nevracal na Slovensko. Neviem, kde je,“ povedal Fico na tlačovke. Myslí si, že by mohol dopadnúť ako Milan Lučanský. Podľa predsedu strany Smer môžu byť vzhľadom na tento systém v ohrození bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský aj bývalý šéf NAKA Branislav Zurian.

Domov
Zdieľať
Diskusia