Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 13:11
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Igor Matovič si ráno umyl vlasy šampónom pre Mačiaka. Pochválil sa tým na Facebooku

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií aktuálne rieši na úrovni vlády a koaličnej rady navýšenie rozpočtu o 3,5 miliardy eur, na Facebooku sa však venuje úplne iným problémom.

Igor Matovič po štvordňovej odmlke na Facebooku zverejnil status, v ktorom sa sledovateľom posťažoval, že si vlasy ráno omylom umyl šampónom pre mačky. „Penil ako divý a fajnovo voňal ... a keď som si penu zmýval prúdom vody, zrazu sa na mňa z obalu šampónu usmievala krásna mačička ... hmm, tak som sa teda dnes nevedomky ozmýval šampónom nášho Mačiaka na lepšie rozčesávanie srsti,“ píše bývalý predseda vlády a súčasný minister financií. Verným voličom sa status šéfa OĽaNO páči, vraj ich rozveselil svojou prirodzenosťou. 

Odporúčané
FOTO: Záplavy sužujú čoraz väčšiu časť Slovenska, SHMÚ hlási povodňové výstrahy v mnohých okresoch FOTO: Záplavy sužujú čoraz väčšiu časť Slovenska, SHMÚ hlási povodňové výstrahy v mnohých okresoch 18. mája 2021, 8:02

Minister financií príspevok pridáva v čase, keď mala byť otvorená schôdza parlamentu, aby poslanci prerokovali jeho návrh na navýšenie výdavkov v štátnom rozpočte o 3,5 miliardy eur. V pondelok na koaličnej rade sa však Matovič so sulíkovcami nedohodol a Národná rada teda zasadne až o týždeň. 

Igor Matovič sa na Facebooku k pracovným veciam s výnimkou cesty do Pittsburghu dlhodobo nevyjadruje. Nekomentoval ani možný spor s koaličnými partnermi pre daňovo-odvodovú reformu, v rámci ktorej chce viac zaťažiť živnostníkov. 

Tému vlasov Igor Matovič už v minulosti na Facebooku otvoril. Deň pred odletom na pracovnú cestu do Francúzska ho vraj ostrihali dcéry, pretože kaderníctva boli v tom čase zatvorené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia