Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2021, 19:40
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Erotický film 365 dní od Netflixu bude mať dve pokračovania. Čaká nás ľúbostný trojuholník

Erotický film 365 dní od Netflixu bude mať dve pokračovania. Čaká nás ľúbostný trojuholník
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY 365 DNÍ
Uložiť Uložené

Natáčať sa začalo v máji.

Poľská erotická dráma 365 dní bola pre Netflix obrovským hitom, a tak sa nemôžeme diviť, že streamovací gigant pred rokom oznámil pripravované pokračovania. Podľa zdrojov webu Deadline sa však fanúšikovia môžu tešiť rovno na trilógiu. 

Odporúčané
Človek ako nábytok. Michal z BDSM komunity nám porozprával, v čom spočíva táto netradičná sexuálna praktika Človek ako nábytok. Michal z BDSM komunity nám porozprával, v čom spočíva táto netradičná sexuálna praktika 10. mája 2021, 9:30

Príbehovo by mal dej pri dvojke a trojke vychádzať z knižných pokračovaní série od poľskej autorky Blanky Lipińskej. Z obsahu vieme, že hrdinka Laura bude opäť s Massimom, ale ich vzťah budú komplikovať nielen Massimove rodinné väzby, ale aj neznámy muž, ktorý bude chcieť získať Lauru pre seba. Zdá sa teda, že ústrednú zápletku tvorí ľúbostný trojuholník.

Príbeh jednotky sa sústredil na obchodníčku Lauru a mafiána Massina, ktorý ju uniesol do svojej luxusnej vily. Hlavnú dvojicu stvárnili herci Anna-Maria Sieklucka a Michele Morrone a erotickú drámu režírovala dvojica Tomasz Mandes a Barbara Białowąs, ktorá pracuje aj na nakrúcaní pokračovania. 

Natáčanie dvojky sa mohlo rozbehnúť už v roku 2020, no celosvetová pandémia ovplyvnila svet kinematografie natoľko, že si filmové štáby museli dať jednoducho vynútenú pauzu. Podľa portálu Deadline sa na scéne znova objaví aj Laurina kamarátka Olga, ktorú stvárňovala Magdalena Lamparska. Novú postavu menom Nacho bude hrať model Simone Susinna. Filmy sa na Netflix zrejme dostanú v roku 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia