Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. mája 2021, 19:42
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Z mníšky sa v erotickom trileri stane nadržaná lesbička, ktorá s ďalšou mníškou ukája svoje túžby aj počas omše

Z mníšky sa v erotickom trileri stane nadržaná lesbička, ktorá s ďalšou mníškou ukája svoje túžby aj počas omše
Zdroj: Pathe Films
FILMY A SERIÁLY BENEDETTA LESBICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

82-ročný režisér Základného inštinktu, Total Recall či Robocopa natočil erotický triler o nadržaných mníškach.

Benedetta je nadržaná mníška, ktorá v kláštore začne objavovať svoje sexuálne túžby. Príbeh o nej natočil 82-ročný holandský režisér Paul Verhoeven. Dej hovorí o Benedette, mladej mníške z 15. storočia, ktorá sa počas veľkého moru utiahne do kláštora v talianskej Pescii.

Benedette údajne dokáže robiť zázraky, a tak k nej jedného dňa pošlú ďalšiu mladú ženu. Namiesto preberania spirituálnych a náboženských téz spolu začnú spávať a praktizovať všelijaké sexuálne akty až do bodu, keď sa uspokojujú počas omše. 

Odporúčané
Recenzia: Invincible je seriál, ktorý musí vidieť úplne každý. Niečo podobné tu ešte nebolo Recenzia: Invincible je seriál, ktorý musí vidieť úplne každý. Niečo podobné tu ešte nebolo 1. mája 2021, 17:46

Hollywoodska legenda Paul Verhoeven natočil v 20. storočí také pecky, ako Základný inštinkt, Total Recall, Hviezdna pechota či Robocop. Naposledy priniesol do kín podarený triler Elle o znásilnení a následnej pomste. Zdá sa, že aj jeho najnovší počin bude stáť za to. V hlavných rolách Benedette sa predstavia Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphné Patakia a Lambert Wilson. Premiéry sa dočkáme 9. júla vo francúzskych kinách. Nevieme, či sa snímka dostane aj do zvyšku sveta.

Trailer na nás pôsobí výborným dojmom. Erotika pôsobí autenticky, zmyselne a dráždivo. Minimálne z traileru je cítiť, že sa režisérovi podarilo trafiť do tónu erotického trileru odohrávajúceho sa v prostredí mníšok. Nevieme sa dočkať, či bude rovnako kvalitný aj samotný film. 

Domov
Zdieľať
Diskusia