Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2021, 8:27
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Hrušky a Dynamo sú späť z Ameriky a Japonska. Chcú chodiť na karate a založiť si firmu, najprv ukradnú autá svojim šéfom

NEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas sú späť s novým videom, tentoraz si môžu fanúšikovia vychutnať dialóg Hruškyho a Dynama so všetkým, čo k tomu patrí.

Chalani z Naked Bananas sa po dlhom čase vracajú ako Hrušky a Dynamo. Dvojica dlhodobo stvárňuje stereotypy pseudogangstrov, je však natoľko autentická, že si ju fanúšikovia obľúbili suverénne najviac spomedzi všetkých postáv.

Tentoraz sa chalani stretávajú po dlhom čase, počas ktorého sa venovali cestovaniu. Kým Hrušky zápasil s mníchmi v japonských kláštoroch a staral sa o bezpečnosť cisárovnej, Dynamo odletel do Ameriky. Zistil však, že má peniaze len na letenku, a tak bol rok a pol bezdomovcom.

Dnes pracujú ako ochrankári bohatých ľudí, ktorí sa dostali do potýčky na parkovisku a svoje gorily vypustili z áut. Bizarná situácia však má jasný záver: Hrušky sa chystá svojho šéfa zabiť a Dynamo tomu svojmu ukradol auto priamo z parkoviska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia