Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2021, 18:44
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Špeciálneho prokurátora Lipšica odfotili v kaderníctve bez respirátora, za porušenie opatrení sa ospravedlnil

NEWS
Uložiť Uložené

Aj šéf Úradu špeciálnej prokuratúry medzi prvými využil uvoľnenie opatrení.

Počas posledných dní sa sociálnymi sieťami šírila fotografia špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica, ako sedí v interiéri bez respirátora napriek tomu, že úrad verejného zdravotníctva ukladá povinnosť v interiéri respirátor používať.

Denník Nový Čas zistil, že bývalý minister spravodlivosti sa v čase zhotovenia fotografie nachádzal na súkromnej klinike, ktorej súčasťou je aj kaderníctvo, a podľa dostupných informácií boli v miestnosti prítomní len jeho synovia a kaderníčka. 

Odporúčané
Eduard Heger medzi prvými využil otvorenie kaderníctiev. Takto dopadla zmena jeho imidžu po lockdowne Eduard Heger medzi prvými využil otvorenie kaderníctiev. Takto dopadla zmena jeho imidžu po lockdowne 19. apríla 2021, 11:58

Šéf Úradu špeciálnej prokuratúry si chybu priznal a ospravedlnil sa. „Uvedomujem si, že zloženie rúška v kaderníctve je možné iba pri strihaní, ak je to nevyhnutné. (...) Aj keď som bol v danej miestnosti iba so svojimi synmi a kaderníčkou, respirátor som si na krátky čas zložil aj počas strihania mojich synov. Keďže pravidlá sú jasné, za ich porušenie sa ospravedlňujem,“ dodal špeciálny prokurátor pre Nový Čas.

Kaderníctva aj zvyšok služieb otvorili v rámci uvoľňovania už v pondelok, keďže Slovensko je pre zlepšenie epidemickej situácie v bordovej fáze. Včera vláda oznámila ďalšie uvoľňovanie, otvoria sa posilňovne a terasy reštaurácií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia