Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2021, 13:30
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Boris Kollár: Vo vládnych opatreniach sa nevyzná ani divá sviňa. Zákaz dovoleniek je nezmysel, za ktorý je štát na smiech

POLITIKA BORIS KOLLÁR OPATRENIA PETER PELLEGRINI SLOVENSKO SPUTNIK
Uložiť Uložené

Peter Pellegrini žiada od vlády účet za pandémiu, zverejnenie zmluvy o Sputniku aj nákladov za plošné testovanie.

Predseda parlamentu Boris Kollár vyhlásil, že v aktuálnych opatreniach sa už nevyzná ani „divá sviňa“. Kollár dodal, že ani on sám netuší, aké nariadenia platia v Snine a aké v Bratislave či iných okresoch. Vraj netuší, čo je kde a kedy povolené, a tak radšej „sedí doma na zadku“.

V diskusnej relácii O 5 minút 12 na RTVS sa s Petrom Pellegrinim rozprávali aj o nadchádzajúcich týždňoch, ktoré by sa mali niesť v znamení pomalého uvoľňovania opatrení a otvárania prevádzok.

Najdôležitejšie podľa Pellegriniho aj Kollára bude, aby Slovensko nastavilo rozumné pravidlá, ktorými sa krajina bude riadiť počas leta, nech sa nezopakuje scenár z minulého roka. „Aby sa nám nestalo, že sa po lete dostaneme do rovnakej situácie, ako sme sa dostali v októbri, novembri a decembri,“ skonštatoval Kollár.

Boris Kollár.
Boris Kollár. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Zákaz ciest do zahraničia na dovolenku vníma ako nezmysel, keďže ho ľudia aj tak obchádzajú, a tak verí, že v najbližších týždňoch bude zrušený.

Domov
Zdieľať
Diskusia