Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2021, 8:32
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rozhnevaná rodina v ňom bude musieť čeliť invázii robotov

Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rozhnevaná rodina v ňom bude musieť čeliť invázii robotov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE MITCHELLS VS THE MACHINES
Uložiť Uložené

Mitchells vs Machines vyjde na Netflixe už v apríli.

Animák Mitchells vs. Machines je hotový už veľmi dlho. Premiéru mal mať v septembri minulého roka pod názvom Connected. Lenže pandémia zatvorila kiná a štúdio Sony muselo snímku predať Netflixu. Ten ju premenoval a v apríli ju vydá. Pri príležitosti blížiacej sa premiéry vydal aj nový, takmer 3-minútový trailer. Je v ňom množstvo nových záberov, ktoré lákajú na skvelé rodinné dobrodružstvo s emotívnym príbehom, ale aj humornými vsuvkami. 

Dej sa zameria na rodinu Mitchellovcov, ktorá medzi sebou nemá práve najlepšie vzťahy, pričom otec rodiny vidí dôvod v ich závislosti od moderných technológií. Počas toho, ako si k sebe rodinka hľadá cestu na spoločnom výlete, zažijú niečo nečakané.

Odporúčané
Komédia Bad Trip od Netflixu ťa rozosmeje viac ako Borat či Deadpool. Čakajú ťa nezabudnuteľné a nechutné scény Komédia Bad Trip od Netflixu ťa rozosmeje viac ako Borat či Deadpool. Čakajú ťa nezabudnuteľné a nechutné scény 30. marca 2021, 7:45

Nové druhy robotov sa vzoprú ľuďom a začnú ich uväzňovať. Čaká nás teda odľahčený animovaný Skynet z Terminátora. Trailer pôsobí veľmi milo, humorne a dáva nádej, že pôjde o ďalší originálny a skvelo spracovaný film. 

Režijne za ním stoja Mike Rianda a Jeff Rowe, ktorý napísal aj scenár. Pracovali spolu na animovanom seriáli Gravity Falls a pôjde o ich celovečerný režijný debut. Od snímky si toho veľa sľubujeme aj vzhľadom na producentov. Sú nimi Phil Lord a Chris Miller, ktorí mali na starosti aj film Spider-Man: Into the Spider-Verse a režírovali The Lego Movie. Premiéra je naplánovaná na 30. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia