Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 8:14
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Igor Matovič prosí obyvateľov Slovenska, aby mu odpustili chyby. Skladbu od Karla Gotta im poslal na rozlúčku

Igor Matovič prosí obyvateľov Slovenska, aby mu odpustili chyby. Skladbu od Karla Gotta im poslal na rozlúčku
Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
NEWS FACEBOOK IGOR MATOVIČ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Igor Matovič prežíval svoj odchod z postu predsedu vlády emotívne.

Igor Matovič podal demisiu a odchádza z premiérskeho kresla. V prezidentskom paláci bol emotívny, keď demisiu odovzdával prezidentke a sledoval, ako Eduard Heger preberá poverenie na zostavenie novej vlády. Rok od víťazstva vo voľbách zhodnotil v statuse na Facebooku. „Bol to síce len jeden rok, ale cítim sa, akoby ich bolo desať,“ napísal v úvode.

Odporúčané
V lete všetko otvoríme, na hromadné podujatia prídu tisíce ľudí a rovno bude opäť treba lockdown, varuje epidemiológ Pavelka V lete všetko otvoríme, na hromadné podujatia prídu tisíce ľudí a rovno bude opäť treba lockdown, varuje epidemiológ Pavelka 27. marca 2021, 19:44

„Bol to najťažší rok pre Slovensko od druhej svetovej vojny. Prežil som ho v jedných topánkach, ale aj s jedným svedomím a s jediným cieľom – chrániť životy a zdravie ľudí,“ opisoval situáciu, v ktorej sa ujal kormidla krajiny. Následne sa poďakoval všetkým zo svojho okolia, ktorí ho počas roku na premiérskej stoličke podporovali, počnúc manželkou Pavlínou a dcérami a končiac Bohom.

Domov
Zdieľať
Diskusia