Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2021, 19:32
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Putin je zabijak vyhlásil americký prezident Biden. Vraj zaplatí za to, že Rusko znovu zasahovalo do prezidentských volieb

NEWS RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Americký prezident poskytol rozhovor pre televíziu ABC News.

Americké tajné služby zistili, že Rusko opäť zasahovalo do prezidentských volieb, ktoré sa uskutočnili vlani v novembri. Údajne pod dohľadom samotného ruského prezidenta Putina.

Popri Rusku sa vraj o ovplyvňovanie snažil aj Irán, ale súčasný americký prezident Joe Biden sa v rozhovore pre ABC News ostro pustil práve do Ruskej federácie a jej prezidenta Vladimira Putina.

Odporúčané
Kotleba chcel v ústave definovať matku - ženu a otca - muža. Podporili ho Boris Kollár aj Anna Záborská Kotleba chcel v ústave definovať matku - ženu a otca - muža. Podporili ho Boris Kollár aj Anna Záborská 17. marca 2021, 17:04

Tajné služby v novej správe konštatovali, že na pokyn samotného prezidenta Putina Rusko podnikalo kroky, ktorých cieľom malo byť opätovné zvolenie Donalda Trumpa za hlavu štátu. Ten v minulosti prejavil voči Kremľu a jeho záujmom zhovievavejší postoj, pričom americké tajné služby už pri prezidentských voľbách z roku 2016 našli stopy po ruskom zasahovaní.

Späť
Zdieľať
Diskusia