Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. januára 2021, 14:53
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

Bratislavčanka orálne uspokojovala zlodeja pumpy, kým si ho neprišli zobrať policajti. Zabránila tak lúpeži

NEWS BRATISLAVA KRÁDEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tomu hovoríme odhodlanie.

Bratislavskí policajti informujú o bizarnom prípade z Bratislavy. V noci z utorka na stredu (27. januára) krátko po štvrtej nadránom sa jednu z petržalských púmp rozhodol vykradnúť muž. Do priestorov čerpacej stanice vošiel s požiadavkou, že chce peniaze. Kým zamestnanci privolali políciu, svedkyňa celej udalosti sa rozhodla pomôcť originálnym spôsobom: muža zdržala orálnym sexom.

Odporúčané
Night Stalker vraždil spiacich mužov a znásilňoval ich ženy. Na stehno starenky nakreslil rúžom pentagram Night Stalker vraždil spiacich mužov a znásilňoval ich ženy. Na stehno starenky nakreslil rúžom pentagram 27. januára 2021, 14:30

V úteku mu zabránil sex

Zlodej sa vyhrážal a požadoval peniaze, následne na zamestnanca pumpy aj fyzicky zaútočil údermi do tváre. Podarilo sa mu utiecť do zadnej kancelárie za svojim kolegom, ktorý privolal políciu. Útočníka zamkol v priestoroch pumpy, no podľa informácií TV JOJ ho viac než zamknuté dvere zdržala neznáma mladá žena. Tá zrejme chcela pomôcť zlodeja zadržať až do príchodu policajtov.

Podľa informácií TV JOJ s lupičom začala flirtovať a orálne ho ukájať, až kým neprišli a nezadržali ho. „Policajti v jednej z miestnosti spozorovali muža, ktorému poskytovala sexuálne služby mladá žena,“ opisujú policajti pohľad, ktorý sa naskytol privolanej hliadke. Podľa mužov zákona zlodej kládol aktívny odpor, no napokon ho zadržali.

„Zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpežného prepadnutia. Vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržanému mužovi je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia