Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2021, 11:42
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Je to mentálny kripel, odkázal jeden poslanec OĽaNO druhému

POLITIKA OĽANO
Uložiť Uložené

Poslanec OĽaNO opäť na vlastnú päsť predkladal do parlamentu návrh zákona o zrušení interrupcie. Dočkal sa odmietavých až urážlivých reakcií.

Poslanec OĽaNO Martin Čepček opäť predložil v parlamente návrh zákona, ktorým by sa mali výrazne sprísniť interrupcie na Slovensku na žiadosť ženy. Rovnaký návrh predkladal už pred šiestimi mesiacmi, kedy sa dočkal ostrej kritiky hlavne z radov svojich koaličných kolegov. 

Igor Matovič v septembri reagoval, že mu je ľúto, že si poslanec neuvedomuje, že takýmto konaním tejto veľmi chúlostivej téme len ubližuje. Zároveň tak nerešpektuje liberálnejších poslancov z hnutia OĽaNO. Premiér bol otvorený myšlienke, aby poslanec z klubu odišiel. „Keď sa odtrhne, tak sa odtrhne, je mi to jedno. Ja nebudem nikoho presviedčať, aby sa správal normálne,“ poznamenal s tým, že je to jeden z dôvodov, prečo je koalícia taká široká.

Domov
Zdieľať
Diskusia