Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 6:47
Čas čítania 1:12
Tímea Krauszová

Žena vo Walese odmieta spávať so svojím mužom v jednej posteli. Bojí sa, že sa zobudí vedľa jeho odpadnutého prstu

NEWS
Uložiť Uložené

Zotavuje sa po náročnej chorobe, ktorej následkom sú odumierajúce prsty na nohách. Žena sa na to nedokáže pozerať.

Waleský manželský pár Simon a Caroline čelí nevídanému problému. Žena so svojím mužom nechce spávať v jednej posteli, dôvodom však nie sú nezrovnalosti vo vzťahu, ale jeho vzácny zdravotný stav, pre ktorý mu doslova odpadávajú prsty na nohách. „Bojí sa, že sa zobudí s odpadnutým prstom vedľa nej v posteli,“ vysvetlil pre médiá Simon Charlesworth. Odpadávanie prstov je následkom náročnej choroby.

Odporúčané
Trendy v dámskej obuvi pre rok 2021 sú sofistikované, ale aj poriadne sexi Trendy v dámskej obuvi pre rok 2021 sú sofistikované, ale aj poriadne sexi 21. januára 2021, 15:30

Postupne stráca prsty na nohách

„Niektoré mi ostali v ruke, keď som si natieral antiseptické krémy, iné mi odpadli v posteli,“ opisuje svoju skúsenosť Simon. Zhruba pred troma rokmi ochorel. Spočiatku si myslel, že je to len prechladnutie, no do nemocnice ho prijali s chrípkou so zápalom pľúc a otravou krvi. Na zvyšok ochorenia si spomína len matne: do nemocnice ho previezla sanitka a lekári mu oznámili, že mu potrebujú navodiť umelý spánok. Po zobudení už mal niektoré prsty tmavé.

Domov
Zdieľať
Diskusia