Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 18:46
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Takto vyzerá Putinov luxus za vyše miliardu eur: Zlatý palác museli postaviť kvôli plesni nanovo (+ video)

NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Najväčší Putinov kritik Alexej Navaľnyj stihol pred zadržaním pripraviť dokumentárny film, ktorý je zatiaľ najpodrobnejšou sondou do života ruského prezidenta.

Opozičný aktivista a politik Alexej Navaľnyj zverejnil dvojhodinový dokumentárny snímok, v ktorom mapuje zrod „neodvolateľného" vládcu Vladimira Putina. Tvorbu filmu sprevádzalo množstvo investigatívnej práce, vďaka ktorej sa podarilo opozičnému aktivistovi zachytiť údajné korupčné schémy a prepojenia na ďalších mocných ľudí, s ktorými si Putin pomáhal v snahe zabezpečiť si nekonečné bohatstvo a moc.

Značnú časť majetku investoval podľa zistení Navaľného do svojho luxusného sídla. Navaľného Fond boja s korupciou tvrdí, že sa ho podarilo objaviť na brehu Čierneho mora a podľa odhadov stálo vyše miliardu eur. Kremeľ poprel, že by Putin vlastnil toto sídlo. 

Odporúčané
Ruského opozičného lídra Alexeja Navaľného zatkli po pristáti v Moskve. Domov sa vrátil po zotavení sa z otravy jedom Ruského opozičného lídra Alexeja Navaľného zatkli po pristáti v Moskve. Domov sa vrátil po zotavení sa z otravy jedom 17. januára 2021, 19:38

Navaľnyj v dokumente popisuje niekoľko dôkazov, zároveň ukazuje fotografie aj 3D vizualizáciu celého paláca. Máme možnosť vidieť luxusné kusy talianského nábytku za stovky tisíc eur, ale aj zlaté steny a špeciálne fresky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia