Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2021, 15:53
Čas čítania 0:58
Miriam Rumanková

Slovenka sa nevedela 2 hodiny dostať z Felície, ktorá sa potápala do ľadovej vody

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Žene sa ako zázrakom nič vážnejšie nestalo.

O prípade ženy z trnavského okresu informovala polícia na svojom Facebookovom účte. Žena sa nevedela dve hodiny dostať z auta, ktoré sa potápalo do ľadovej vody. „Policajti našli skoro ráno už len zatopené auto v Kunovskej priehrade,“  píše polícia.

Podľa informácii vodička na aute Škode Felícia nezvládla riadenie a v úseku medzi obcou Sobotište a Senica zišla mimo cestu a skončila vo vode v Kunovskej priehrade. Asi po 2 hodinách vraj z auta sama vyšla a požiadala o pomoc okoloidúce auto.

Odporúčané
V Nitre pre pacientov s koronavírusom vyčlenili už aj časť detskej kliniky.  Je možné, že deti budú prevážať do iných miest V Nitre pre pacientov s koronavírusom vyčlenili už aj časť detskej kliniky. Je možné, že deti budú prevážať do iných miest 17. januára 2021, 13:39

„Žene sa ako zázrakom nič vážnejšieho nestalo, pre silné podchladenie skončila nakoniec v myjavskej nemocnici,“ informovala polícia.

Polícia upozorňuje vodičov, aby jazdu prispôsobili aktuálnej situácii na cestách. Cesty sú v niektorých úsekoch ťažšie prejazdné a s naviatym snehom a po noci zmrznuté: „Dávajte si pozor a zbytočne neriskujte!“

Domov
Zdieľať
Diskusia