Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 20:38
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

WandaVision je najzaujímavejšia marvelovka za posledné roky. Mysteriózny príbeh a humor ti nedovolia odtrhnúť oči od obrazovky

FILMY A SERIÁLY WANDAVISION
Uložiť Uložené

WandaVision je zo začiatku pekným prekvapením.

Takéto pekné prekvapenie sme veru nečakali. WandaVision premiérovalo na Disney+ s prvými dvomi epizódami z deviatich. Prvý z celej rady chystaných marveláckych seriálov na Disney+ zachytáva Wandu a Visiona v akomsi divnom svete. Prvé dve epizódy sa niesli v znamení televíznych programov z 50. rokov minulého storočia, kedy tvorcovia využívali podobný koncept pre humor a rozprávanie príbehu. 

Tento netradičný postup seriálu nesmierne sedí. Báli sme sa, že práve čierno-biele epizódy budú najhoršie, no boli sme zbytočne skeptickí. Tvorcovia si poradili s humorom, mysterióznymi prvkami a skvele dávkujú ďalšie odhalenia či detaily, ktoré nám postupne prezrádzajú, čo sa vlastne v minisérii deje.

Odporúčané
Zabil mu Pellegrini otca? Zlodej Lupin sa v seriáli od Netflixu pokúsi vykradnúť slávne múzeum Louvre a zistiť pravdu o otcovi Zabil mu Pellegrini otca? Zlodej Lupin sa v seriáli od Netflixu pokúsi vykradnúť slávne múzeum Louvre a zistiť pravdu o otcovi 13. januára 2021, 16:15

Ako iste vieš, Vision je od Avengers: Infinity War mŕtvy, no v tomto seriáli je znova nažive. Ako sa Wande podarilo vrátiť ho do života sa ešte len dozvieme, no dnes už vieme, že do toho nie je zapojená len jej mágia, ale aj niekto „z vonka“. 

Dej WandaVision je zaujímavý, keďže diváci sú v očakávaní toho, čo sa to s Wandou vlastne deje a ako oživí Visiona. Divákov poteší aj slušná porcia humoru, jednak vhodného na pobavenie, jednak skvele využívajúceho možnosti seriálu prameniace z nadprirodzených schopností oboch postáv. 

Domov
Zdieľať
Diskusia