Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 18:08
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Christian Bale a ďalšie hviezdy si zahrajú vo filme od režiséra Fighter

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Novinka režiséra Davida O. Russella vyzerá s každým ďalším oznámením zaujímavejšie a zaujímavejšie.

Deadline prichádza s úžasnou správou o kastingových novinkách zatiaľ nepomenovaného filmu režiséra a scenáristu Davida O. Russella (Silver Linnings Playbook, Fighter, Joy). Snímka, ktorá vznikne na základe Russellovho nápadu, už prilákala hercov, ako Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek či Zoe Saldana. Už po týchto menách by každému malo byť jasné, že pôjde o herecky nabitý koncert, akých vídavame len málo.

Odporúčané
Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje 14. januára 2021, 16:11


Lenže Russell sa tam nezastavil a obsadil ďalších hercov. Pridávajú sa Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers (Austin Powers), Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant a ďalší. Celovečerák sa práve natáča a my sme naň nesmierne zvedaví, keďže pôjde o Russellov prvý film od roku 2015, kedy do kín (áno, kedysi sme na filmy chodievali do kina) dorazila dráma Joy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia