Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 17:25
Čas čítania 0:37
Lukáš Čelka

25-ročnému Slovákovi našla polícia v aute dve kilá marihuany: Hrozí mu až pätnásť rokov za mrežami

NEWS MARIHUANA
Uložiť Uložené

Keby chcel marihuanu predať, mohol by zarobiť až 17 000 eur.

Mladý Skaličan nemal zrovna svoj najšťastnejší deň. Polícia ho pri kontrole načapala s viac ako 3500 dávkami marihuany, ktoré našli v jeho aute Renault Scenic. 

„Policajti muža odstavili krátko po polnoci pri hraničnom priechode medzi obcou Sudoměřice a mestom Skalica. Pri kontrole sa im muž priznal, že vo svojom aute vezie na zadnom sedadle takmer dvojkilové igelitové vrece plné sušenej marihuany, ktoré im dobrovoľne aj vydal,“ informovalala polícia na svojom Facebooku.

Odporúčané
Žiaci sa pred návratom do škôl budú testovať kloktaním: Vláda na nákup testov vyčlenila 22 440 000 eur Žiaci sa pred návratom do škôl budú testovať kloktaním: Vláda na nákup testov vyčlenila 22 440 000 eur 13. januára 2021, 16:42

25-ročný Patrik mal pri sebe aj menšie igelitové vrecúško a plechovú nádobku s rovnakým obsahom. Policajti všetko zaistili a poslali na expertízu do Bratislavy. Výsledky boli prekvapujúce. Polícia uviedla, že mladík prevážal v aute také množstvo marihuany, za ktoré by vedel zinkasovať viac ako 17 000 eur.


„Vyšetrovateľka obvinila Patrika z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Muž je stíhaný na slobode a za spáchaný skutok mu hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," uviedla polícia v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia