Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2021, 6:44
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo 10 bude rozdelené na dva filmy, ktoré uzatvoria hlavnú sériu

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Nasledujúce 3 filmy zo série budú posledné, než sa tvorcovia pustia do spin-offov.

Entertainment Weekly vyspovedalo Vina Diesela, hlavnú hviezdu a producenta série Rýchlo a zbesilo. Dozvedeli sme sa, že 10. diel bude skutočne posledným v hlavnej sérii. Rozdelený bude na dve časti, ktoré by sa mali natáčať naraz. Vzhľadom na to, že Rýchlo a zbesilo 9 (Fast 9) odložili z apríla 2020 na máj 2021 (a pravdepodobne ho odložia ešte raz), tak do konca série uvidíme stále tri filmy. 

Odporúčané
Recenzia: Pieces of a Woman Recenzia: Pieces of a Woman 11. januára 2021, 20:22

Vin Diesel ďalej spomínal, že o 10. diele ako o konci série sa bavili ešte s Paulom Walkerom v rokoch 2012 a 2013 (Walker zomrel v novembri 2013). Rýchlo a zbesilo 9 už má vonku aj prvý, celkom šialený trailer, no Vin Diesel sľubuje, že v traileroch zďaleka neodhalia všetko, na čo sa diváci v kinách môžu tešiť.

My už vieme, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou postavy dostanú aj do vesmíru. Ťažko povedať, ako chcú v ďalších 3 dieloch prekonať cestu do vesmíru, no veľmi radi sa necháme prekvapiť. 

Diesel spomenul aj návrat Hana z Tokyo Drift, ktorý má mať vo filme dôležitú rolu. V súvislosti s ním hovorí o hlavnej téme snímky, ktorou má byť: „Nevzdávaj to so svojou rodinou“. Zrejme tým odkazuje aj na fakt, že v deviatke uvidíme Domovho strateného brata v podaní Johna Cenu. Toho sa zrejme Dom a jeho partia pokúsia získať späť do ich partie, ale až po tom, čo sa dočkáme niekoľkých súbojov. 

Rýchlo a zbesilo 9
Zdroj: Paramount

Záporákom deviatky bude stále Charlize Theron a jej Cipher (teraz už s novým účesom). Vracia sa aj Jordana Brewster ako Mia, čo by mohlo znamenať návrat Briana. Nováčikom bude aj Michael Rooker (Yondu zo Strážcov Galaxie), no a vráti sa aj o Lucas Black (Sean z Tokyo Drift).

Odporúčané
RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 18. mája 2023, 19:00

Režíruje Justin Lin, ktorý už natočil Fast 3, 4, 5 a 6, no a natočí aj 9 a oba diely desiatej časti. Premiéra nás čaká v máji, pravdepodobne bude posunutá. 

PS: Nemusíš sa báť, že po skončení hlavnej série zomrie aj celá značka Rýchlo a zbesilo. Dočkáme sa viacerých spin-off filmov ako v prípade Hobbs & Shaw. 

Domov
Zdieľať
Diskusia