Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2021, 13:17
Čas čítania 0:37
Miriam Rumanková

Burger King predstavil nové logo. Takto bude vyzerať identita známeho reťazca s rýchlym občerstvením

NEWS BURGER KING
Uložiť Uložené

Zmeny identity budú vidieť zákazníci už čoskoro.

Jedna z najznámejších spoločností s rýchlym občerstvením mení svoje logo a spolu s ním aj celú identitu. Burger King absolvuje toto znovuzrodenie po viac ako 20-tich rokoch. Nové logo obsahuje farby, ktoré majú znázorňovať pravé a vynikajúce jedlo.

Ide o logo, ktoré má v sebe nádych retro štýlu. Spoločnosť ho predstavila vo štvrtok a čoskoro sa objaví na obaloch jedla, uniformách zamestnancov a aj na reštauráciách. Informuje o tom portál CNN.

Odporúčané
Burger King vyzýva svojich zákazníkov, aby si objednali burger z McDonald's Burger King vyzýva svojich zákazníkov, aby si objednali burger z McDonald's 4. novembra 2020, 10:38

Ikonické logo s modrým lemovaním používala spoločnosť od roku 1999. Burger King na tlačovej konferencii oznámil, že nové logo je minimalistické a spája sa s evolúciou, ktorou si spoločnosť počas jej 64-ročnej existencie prešla.

Domov
Zdieľať
Diskusia