Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2021, 19:51
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Fabušovej nové tetovanie je odkazom pre Borisa Kollára. Po nehode jej kamarátka musí umývať aj zuby

NEWS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Má veľké bolesti a čaká ju operácia.

Miroslava Fabušová pred 2 mesiacmi havarovala spoločne s Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne. Bývalá finalistka Miss Universe sa stále lieči zo svojich zranení. Pre Plus 7 Dní prezradila, že na Borisa Kollára stále myslí, ale neuviedla, či sú naďalej v kontakte.

Do svojho bytu si nedávno zavolala tatéra, ktorý jej rameno ozdobil tetovaním s odkazom pre predsedu parlamentu Kollára – ide o červené srdce s číslami 14+II. Význam tetovania neobjasnila, poznajú ho vraj len oni dvaja.

Fabušová pre týždenník povedala, že kvôli jej stavu nezvládne zatiaľ ani základnú hygienu. V mnohých činnostiach jej preto musí pomáhať kamarátka Zuzana. „Zuzka mi umýva zuby, vlasy, prezlieka mi posteľnú bielizeň, perie, upratuje, cvičí so mnou,“ vysvetlila Fabušová.

Odporúčané
Najočakávanejšie momenty v móde počas roku 2021 Najočakávanejšie momenty v móde počas roku 2021 6. januára 2021, 14:36

Miroslava Fabušová od nehody nosí na krku pravidelne ortopedický golier. Na väčšine fotografií, ktoré odvtedy umiestnila na svoj Instagram, si však pri pózovaní golier zložila dole. Podľa tvrdenia Fabušovej ju čaká operácia krčného stavca a každý pohyb je pre ňu výzvou.

Kvôli nehode s limuzínou si svojho času predseda parlamentu Boris Kollár vyslúžil veľkú kritiku. V danom období totiž na Slovensku platil zákaz vychádzania s niekoľkými výnimkami. Fabušová vtedy tvrdila, že ju jej starý kamarát Kollár viezol do lekárne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mirka fabusova (@mirkafabus)

Domov
Zdieľať
Diskusia