Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2021 o 16:28
Čas čítania 0:45
Lukáš Čelka

Jaroslav Naď o koronavíruse: Mal som 14 dní v kuse vysokú teplotu, obojstranný zápal pľúc, bolesti a slabosť

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Minister obrany opísal, ako prežíval koronavírus.

Minister obrany Jaroslav Naď na svojom Facebooku informoval, že v šetriacom režime po prekonaní koronavírusu opäť nastupuje do práce. „Som rád, že prvý pracovný deň v roku 2021 začínam už aj ja, opäť pracovne, no v miernom tempe. Ďakujem všetkým, ktorí ma na diaľku zásobovali pozitívnou energiou, telefonátmi či správami. Mám sa už lepšie a návrat do práce som sa  tešil," napísal Naď s tým, že v optimálnej kondícii ešte zďaleka nie je.

Odporúčané
HOAX: Slováci zdieľajú fotografie, na ktorých sa má nachádzať dobité telo Milana Lučanského. Nie je to pravda HOAX: Slováci zdieľajú fotografie, na ktorých sa má nachádzať dobité telo Milana Lučanského. Nie je to pravda 4. januára 2021 o 14:49

Tvrdí, že sa do každodenného kolobehu pustí pomaly a zodpovedne. „Dnes som bol na kontrole a veľmi si vážim, že mi lekári dovolili fyzicky prísť do práce aspoň na pár hodín. Na začiatok si ešte určite dám pomalšie tempo, preto prosím tých, s ktorými komunikujem o osobnom stretnutí, aby mali trpezlivosť," dodal Naď.

Naď tvrdí, že znášal koronavírus zle

Minister obrany na Facebooku odkázal pochybovačom, aby sa o realite koronavírusu nechceli presvedčiť na vlastnej koži. „Mal som 14 dní v kuse vysokú teplotu, obojstranný zápal pľúc ma trápi aj teraz, rovnako ako bolesti a aj slabosť. Ale ako mladý človek som tým najhorším snáď prešiel. Iní toľko šťastia nemali,“ dodal na záver Naď s tým, aby sme nezabúdali chrániť seba aj ostatných.

Domov
Zdieľať
Diskusia