Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2021, 9:35
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Po nemocniciach sú plné už aj márnice. Kapacity v Nitre pomaly nestačia, telá budú voziť na zimný štadión

NEWS MÁRNICA
Uložiť Uložené

V regióne nestíhajú pochovávať mŕtvych pacientov, ktorí sa hromadia po sviatkoch.

Situácia v Nitre je čoraz vážnejšia. Nemocnica je plná, chýba zdravotný personál a mesto má problémy s odkladaním tiel obetí COVIDu-19. Na Cintoríne sv. Cyrila a Metoda sa preto už od 1. januára nachádza externý chladiaci príves určený pre mŕtve telá. Kritický stav sa však netýka len nemocníc, ale po novom už aj márnic.

Odporúčané
Nitrianskej nemocnici požičali kolegovia z Prešova pľúcne ventilácie. Hneď po prevoze ich začali využívať kritickí pacienti Nitrianskej nemocnici požičali kolegovia z Prešova pľúcne ventilácie. Hneď po prevoze ich začali využívať kritickí pacienti 2. januára 2021, 14:54

TV Markíza vo svojej reportáži informuje, že v regióne nestíhajú pochovávať mŕtvych pacientov, ktorí sa hromadia po sviatkoch. Nitrianske krematórium spopolňuje nebohých aj z časti Považia a stredného Slovenska, chladiace boxy sa preto zapĺňajú. Práve z toho dôvodu pomáha aj externý príves.

Domov
Zdieľať
Diskusia