Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2021 o 9:42
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Rodina Milana Lučanského sa prihovorila Slovákom. Jeho pamiatku si uctila emotívnym spomienkovým videom

NEWS
Uložiť Uložené

Bývalý policajný prezident nás navždy opustil 30. decembra 2020.

Rodina Milana Lučanského zdieľala na jeho facebookovej stránke spomienkové video s emotívnymi zábermi, na ktorých sa bývalý policajný prezident prezentuje ako človek s veľkým srdcom. 

Vždy sa ochotne stretával s deťmi a ukazoval im pozadie policajnej práce, usmieval sa a šíril okolo seba pozitívnu energiu. Presne tak by sme si ho mali podľa rodiny a Policajného zboru zapamätať aj napriek okolnostiam z posledných dní. Rodina bývalého šéfa polície pridala aj posledný odkaz. 

„Chceme sa poďakovať všetkým z vás, ktorí nám počas uplynulých hodín v tak veľkom počte vyjadrili úprimnú sústrasť. Či poznali Milana osobne ako priatelia alebo len z televízie, každá správa pre nás mnoho znamená...,“ uviedli na sociálnej sieti Milana Lučanského. Túto platformu využíval na komunikáciu s verejnosťou dlhodobo. 

Odporúčané
Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? Generál, ktorý sa nebál Černáka ani Kyselinárov, no jeho meno sa spája s Kaliňákom. Kto bol Milan Lučanský? 30. decembra 2020 o 18:05

Milan Lučanský zomrel 30. decembra 2020, podľahol vážnym zraneniam po pokuse o samovraždu. Ako prvá to potvrdila bývalá ministerka vnútra Denisa Saková. 

Generálny prokurátor Maroš Žilinka v rovnaký deň dementoval medializované správy, že Lučanský utrpel po pokuse o samovraždu mozgovú smrť. Podľa jeho slov bol v kóme.

„Žiaľ, môžeme potvrdiť, že dnes (v stredu, 30.12.2020) o 15,55 hod. ošetrujúci lekár konštatoval smrť pána M. Lučanského hospitalizovaného vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. Je nám to nesmierne ľúto, rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ uviedlo ministerstvo spravodlivosti.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia