Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 17:56
Čas čítania 1:19
Lukáš Čelka

Od polnoci sprísnia pravidlá. Zavrieť majú lyžiarske strediská a hotely

NEWS LOCKDOWN
Uložiť Uložené

Ubytovaní hostia vraj môžu ostať do konca pobytu, bez možnosti predĺžiť si ho.

Igor Matovič ešte dnes doobeda avizoval, že zvolá vládu o 15:00 s tým, aby prerokovali tvrdý lockdown, ktorý má platiť už od dnešnej polnoci. Po troch hodinách od začiatku rokovania však poznáme len čiastkové výsledky ich zasadnutia. Väčšina ľudí už pritom pochopiteľne začala oslavovať príchod Nového roku. 

Odporúčané
Sulík: Najväčším zlyhaním vládnej koalície je v tomto roku boj s koronavírusom, úspechom zas to, že „gauneri" sú za mrežami Sulík: Najväčším zlyhaním vládnej koalície je v tomto roku boj s koronavírusom, úspechom zas to, že „gauneri" sú za mrežami 31. decembra 2020, 13:08

Premiér Igor Matovič vo svojom statuse uviedol, že zrušiť treba akékoľvek domáce návštevy, nakoľko nedodržiavanie odporúčaní a opatrnosti pri stretávaní v domácnostiach, sa dnes javí ako najzásadnejší epidemiologický problém. Tvrdil, že mnohí ľudia chodia po návštevách krížom-krážom a nemocnice kolabujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia