Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2020, 16:10
Čas čítania 0:45
Tímea Krauszová

Zuzana Čaputová je najdôveryhodnejšou osobnosťou slovenskej politiky. Kotleba a Fico sú na opačnom konci rebríčka

NEWS IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI POLITIKA ROBERT FICO SLOVENSKO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Naša prezidentka sa teší priazni ľudí.

Najdôveryhodnejšou osobnosťou spomedzi slovenských politikov je prezidentka Zuzana Čaputová. Dôveruje jej 63 % opýtaných a nedôveru vyslovilo 35 %, vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre televíziu Markíza, ktorý bol realizovaný od 18. do 25. novembra na vzorke 1004 respondentov. Výsledky prezentoval moderátor Michal Kovačič počas nedeľnej diskusnej relácie Na telo.

Na druhom mieste v prieskume skončil Peter Pellegrini (Hlas-SD), ktorému vyjadrilo dôveru 46 % ľudí (52 % mu nedôveruje), na treťom mieste sa umiestnil vicepremiér a minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) s dôverou na úrovni 45 % (54 % mu nedôveruje). 

Odporúčané
Sulík je ochotný podporiť celoštátny lockdown so zákazom cestovania. Chce však vidieť plán, čo bude potom Sulík je ochotný podporiť celoštátny lockdown so zákazom cestovania. Chce však vidieť plán, čo bude potom 13. decembra 2020, 12:45
Domov
Zdieľať
Diskusia