Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 22:48
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Sex s novorodencom či krvavé násilie na ženách. Nechutný Srbský film dostane predĺženú verziu

FILMY A SERIÁLY HOROR SRBSKÝ FILM ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Necenzurovaná verzia najodpornejšieho filmu by sa k divákom mala dostať vďaka distribučnej spoločnosti Unearthed Films už 19. januára 2021.

Srbský film, v originále A Serbian Film (Српски филм), je považovaný za najnechutnejší, najbrutálnejší a najzvrhlejší film všetkých čias. Tento kinematografický počin uzrel svetlo sveta ešte v roku 2010 a v mnohých krajinách, ako napríklad Španielsku, Nórsku či Brazílii, bol úplne zakázaný.

Odporúčané
Zakázané a šokujúce filmy, ktoré preveria vašu odvahu  Zakázané a šokujúce filmy, ktoré preveria vašu odvahu 26. marca 2015, 17:47

Jeho fanúšikovia sa však môžu tešiť na predĺženú necenzurovanú verziu a dokument, ako sa film, ktorý produkoval a režíroval Srđan Spasojević, minulú dekádu točil. Ako informuje portál Unilad, nezostrihaná verzia najodpornejšieho filmu by sa k divákom mala dostať vďaka distribučnej spoločnosti Unearthed Films už 19. januára 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia