Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2020, 7:43
Čas čítania 0:38
Lukáš Čelka

Pohľadný influencer z Nigérie bude šesťnásobným otcom: Potomkov čaká so šiestimi rozličnými ženami, ktoré porodia v podobnom čase

NEWS DIEŤA INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Influencer sa svojim háremom chváli na isntagrame.

Influencer z Nigérie, ktorý si hovorí Pretty Mike sa stane šesťnásobným otcom. Jeho potomkov už dnes nosí v brušku šesť rozličných žien, ktoré budú rodiť v takmer rovnakom termíne. Na Instagrame má státisíce followerov a kam príde, tam robí rozruch. V roku 2017 dokonca dorazil na svadbu so ženou spútanou v reťaziach a skončil vo väzení. Mike však o sebe tvrdí, že je dobrý človek, informoval o tom portál iDnes.

Odporúčané
Slovania majú vonku nový trailer. Epické fantasy sa pýši skvelým vizuálom a lákvým stredovekom plným zabíjania a sexu Slovania majú vonku nový trailer. Epické fantasy sa pýši skvelým vizuálom a lákvým stredovekom plným zabíjania a sexu 27. novembra 2020, 13:25

So svojím háremom sa stihol pochváliť aj na Instagrame fotkou, na ktorej je vidno, že všetky ženy sú už v pokročilom štádiu tehotenstva. Jeho potomkovia pravdepodobne prídu na svet iba krátko po sebe. „Nejde o žiadny filmový trik, my si proste žijeme náš sen. Je to tak,“ napísal v príspevku Pretty Mike.

Domov
Zdieľať
Diskusia