Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 9:24
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Svetová zdravotnícka organizácia: Cez Vianoce sa vyhýbajte rodinným stretnutiam. Bude to tá najbezpečnejšia taktika

NEWS VIANOCE WHO
Uložiť Uložené

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) apeluje na vlády jednotlivých krajín, aby dobre zvážili opatrenia počas sviatkov a to, aký bude ich ekonomický a sociálny prínos.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) varuje pred sviatkami. Tvrdí, že by sa ľudia pre zníženie rizika nákazy koronavírusom mali vyhýbať rodinným stretnutiam na Vianoce. Bude to tá „najbezpečnejšia taktika“, uvádza organizácia.

Ako informuje The Journal, WHO apeluje na vlády jednotlivých krajín, aby dobre zvážili opatrenia počas sviatkov a to, aký bude ich ekonomický a sociálny prínos. Rovnako dodáva, že ľudia sa majú sami rozhodnúť, či cez Vianoce chcú ohrozovať zraniteľnejších príbuzných.

Odporúčané
Pavol Čekan: Budúce leto bude už také, ako si všetci pamätáme (Rozhovor) Pavol Čekan: Budúce leto bude už také, ako si všetci pamätáme (Rozhovor) 22. novembra 2020, 12:31

Technická vedúca WHO pre pandémiu ochorenia COVID-19 Maria Van Kerkhove hovorí, že neexistuje žiadny spôsob, ktorý by počas slávenia Vianoc zabezpečil nulové riziko nákazy. „Je buď menšie, alebo väčšie riziko. Ale sále tam nejaké riziko je,“ povedala na virtuálnom brífingu pre médiá.

Domov
Zdieľať
Diskusia