Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. novembra 2020, 13:32
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Romantický vianočný film s homosexuálnym párom v hlavných úlohách. Hallmark sa snaží rúcať bariéry

NEWS THE CHRISTMAS HOUSE VIANOCE
Uložiť Uložené

Hallmark svoje plány predstavil pred niekoľkými mesiacmi a teraz svetu ukázal, aký moderný vianočný film sa mu podarilo natočiť.

Ak sa potrebuješ pomaly dostať do vianočnej nálady, nemusia ti pomôcť len klasické sviatočné pesničky, ale aj tradičné romantické filmy. Ponúkajú ich rôzne streamovacie platformy, no tradične aj televízia Hallmark.

Tá sa za posledné desaťročia stala legendárnou svojimi romantickými zápletkami, v ktorých by si jednotlivé klišé nezrátal ani na prstoch dvoch rúk, ale každý rok sa Hallmark snaží ponuku svojich filmov osviežiť, informuje ScaryMommy.

V čase globálnej pandémie sa napokon Hallmark rozhodol zachytiť doteraz nezvyčajnú zápletku. V hlavných úlohách sa v novom filme The Christmas House predstavia dvaja muži, ktorí tvoria homosexuálny pár.

Úlohy dvoch zaľúbencov sa zhostili Jonathan Bennett a Brad Harder, ktorých možno poznáš zo seriálu Mean Girls, aby svetu ukázali, že vianočné sviatky u homosexuálnych dvojíc sa od tých bežných nijak nelíšia. Samotný Bennett vyhlásil, že ho potešila možnosť stať sa súčasťou písania histórie.

Vo filme homosexuálna dvojica počas sviatkov netrpezlivo očakáva vytúžený telefonát o tom, ako dopadla ich snaha adoptovať si dieťa, zatiaľ čo v spoločnosti svojej rodiny oslavujú Vianoce. Medzitým sa všetkých svojich rodinných príslušníkov snažia opäť priviesť dokopy do jedného domu, ako tomu bývalo v detstve.

Odporúčané
Matovič: O otvorení lyžiarskych stredísk môžeme len snívať. Minulú zimu boli zdrojom ohnísk nákazy, varuje premiér Matovič: O otvorení lyžiarskych stredísk môžeme len snívať. Minulú zimu boli zdrojom ohnísk nákazy, varuje premiér 23. novembra 2020, 8:25

Pre Jonathana Bennetta malo natáčanie unikátny zmysel, pretože on sám sa so svojím partnerom Jaymesom Vaughanom rozprávali o potenciálnej adopcii budúceho potomka. „Špeciálne ma to oslovilo práve počas natáčania tohto filmu,“ naznačil, kam sa budú uberať kroky tejto homosexuálnej dvojice.

Z filmu zostali nadšení aj mnohí komentujúci pod upútavkou na portáli YouTube. „Znamená to pre mňa veľmi veľa, že pridávate homosexuálne postavy. Mám pocit, akoby som bol skutočne súčasťou sviatkov,“ poznamenal Gregory Lico.

Domov
Zdieľať
Diskusia